čtvrtek 27. října 2011

A vy už jste se zeptala....?

Asi spoustě lidem, kor těm stydlivějším, dělá velký problém otevřeně se bavit o sexu. A proč? Copak jsme pořád v devatenáctém století?!

Vědět je základ úspěchu!


Chápu, když k vám na baru přijde oplácaný, zarostlý chlap a zeptá se vás, jak to máte v posteli ráda, že nemáte zrovna dvakrát chuť mu říkat své sexuální fantazie, ale spíš chuť mu ten koktejl vylít do klína. Já bych to tak udělala.

Ale když o sobě partneři neví, co má ten druhý v posteli rád, jak jim to k čertu může klapat? :D Že sex není všechno? No tááák! Špatnej sex je 100x horší než žádnej sex! A to jak pro chlapa, tak pro ženskou!
Mělo by být zákonem dáno, že partneři o sobě ví, co ten druhý má v posteli rád, co by rád zkusil a jaká představa ho vzrušuje. Je to pro dobro obou. A i pro dobro kamarádek, které nemusejí pak poslouchat nářky o hodně špatném sexu.... 

Inu je tedy několik možností, jak zjistit co ten druhý má v sexu rád...

Vy stydlivější seberte odvahu a napište smsku. Například že jste právě četli, že Leonardu DiCapriovi se líbí sex na lavičce, že vy byste to nedali. A na zbytek už nebudete potřebovat nápovědy.
Další možností je konverzace na ICQ. U toho se červenat můžete jak chcete a ten druhý to vědět nebude.
A třetí možnost se ho narovinu zeptat. Třeba jednou večer u televize. Kdoví, jak se pak sledování filmu vyvine dál.
A upřímně ty idioty co se ptají až těsně před sexem nebo dokonce při sexu, bych kopala do koulí. Vážně pánové, ženská v tu chvíli nemá zrovna náladu vám povídat její sexuální fantazie. Když už odpoví, čekejte spíš stručný jasný pokyny, než dlouhé sexy popisování představy nejlepšího sexu.

Jo a ještě jedna rada. Nikdy, žádném případě jen nepředpodkládejte co má rád. Byla byste pak asi hodně překvapená.
Napřklad když si myslíte, že váš přítel má rád to pomalé, jemné mazlení a dlouhý, nudný, ale strašně romantický sex, pravda je většinou taková, že to trpí jen kvůli Vám. A pokud se mu to vážně líbí, berte nohy na ramena!

A nakonec rada pro nejlepší milenky/přítelkyně: STYDLIVOST STRANOU A PŘEDSUDKY PRYČ!
bedroom fun cartoons, bedroom fun cartoon, bedroom fun picture, bedroom fun pictures, bedroom fun image, bedroom fun images, bedroom fun illustration, bedroom fun illustrations

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Pěkně a úderně řečeno- je na tom dost pravdy :-)

Ferroconcrete

Okomentovat